Comandati acum:   office@lifetimeshutters.ro
LIDER IN MOBILIER ELEGANT PENTRU FERESTRE

Ghid pentru cumparator
Obloane exterioare Lifetime®
Obloane interioare Sussex®
Obloane interioare Woodlore®
 

Calitate

Care credeti ca sunt motivele pentru care obloanele Lifetime Shutters sunt mult deasupra concurentei? Putem incepe cu traditia indelungata si atentia acordata derularii procesului de fabricare neintalnite la alti producatori. Esente lemnoase de calitate selectionate manual. Imbinari rezistente cu cepuri. Finisari manuale repetate. Tratamente speciale aplicate materialului lemnos. Toate acestea se combina pentru a crea eleganta si durabilitatea "pe viata" a minunatelor obloane fabricate manual.

page 1 of 4  next >>



Pe parcursul istoriei contemporane a arhitecturii europene, obloanele exterioare din lemn au constituit solutia cea mai uzuala folosita la acoperirea ferestrelor. Acestea au aparut chiar inainte de descoperirea sticlei. Construite manual, cu deosebita pricepere, din cele mai nobile esente lemnoase si intretinute in mod regulat, obloanele exterioare pot dura zeci sau chiar sute de ani.

Obloanele exterioare protejeaza casele de soare, vant, ploaie sau zapada si adauga o caracteristica stilistica de unicitate oricarui camin. Chiar si in zilele noastre obloanele exterioare sunt o cale eficienta de izolare a locuintelor, fie impotriva toridelor zile de vara, ori a noptilor geroase de iarna.

Obloanele exterioare oferite de Lifetime Shutter pot fi personalizate din punct de vedere dimensional si constructiv astfel incat sa rapunda oricaror exigente arhitecturale. Aceste obloane exterioare sunt respecta designul traditional al obloanelor folosite in Germania, Franta, Spania, Italia sau Olanda.



Home Despre noi Produse Galerie Contact Calculator pret
© 2008 Lifetime Shutters. Toate drepturile rezervate.