Comandati acum:   office@lifetimeshutters.ro
LIDER IN MOBILIER ELEGANT PENTRU FERESTRE

Ghid pentru
cumparator
Obloane exterioare Lifetime®
Obloane interioare Sussex®
Obloane interioare Woodlore®
 

Valoare

Obloanle exterioare si interioare Lifetime sporesc valoarea intrinseca precum si puterea de apreciere a oricarei case prin calitatea lor exceptionala si prin stil, oferite la toate nivelurile de pret. Noi nu grefam preturile cu costuri inutile de productie, iar procesele de productie, inovate si perfectionate in permanenta, mentin asigura cresterea calitatii si a profitabilitatii pastrand insa costurile reduse. Toate obloanle produse de Lifetime Shutters, beneficiaza de sistemul nostru de garantie pe viata.

<< back  page 2 of 4  next >>

Intreaga gama de obloane exterioare este fabricata manual, utilizand procedeele clasice de imbinare cu cep si crestatura numai din esente lemnoase selectionate cum ar fi Pin(Larice) Siberian sau Cedru Rosu. Obloanele sunt protejate inca din stadiul de elemente componente prin aplicarea unor tratamente ce pot avea la baza fie lacuri, fie vopsele in culori mate.

Pentru obloanele interioare materialul lemnos se preleveaza din trunchiuri prin metoda "taierii la sfert", obtinandu-se astfel o rezistenta marita la curbare, rasucire si exfoliere.

Secretul unei finisari elegante si durabile, nu este deloc un secret. Sunt necesare multiple operatiuni de slefuire folosind granulatie din ce in ce mai fina pentru a permite deschiderea porilor in vederea imbibarii acestora cu straturile de protectie si pentru a obtine o suprafata neteda si fina.Home Despre noi Produse Galerie Contact Calculator pret
© 2008 Lifetime Shutters. Toate drepturile rezervate.