Comandati acum:   office@lifetimeshutters.ro
LIDER IN MOBILIER ELEGANT PENTRU FERESTRE

Ghid pentru cumparator
Obloane exterioare Lifetime®
Obloane interioare Sussex®
Obloane interioare Woodlore®
 

Selectionare

Lifetime dezvolta in permanenta solutii si procedee noi pentru a putea oferi cea mai mare diversitate de forme, culori, materiale, optiuni si rame pentru gamele sale de obloane pentru exterior si interior. Gamele noastre de obloane atat pentru exterior cat si cele pentru interior, puse in vanzare in sistem:
"bun - mai bun - cel mai bun"
permite colaboratorilor nostri sa recomande obloanele potrivite fiecarui cumparator fara a le afecta profiturile.

 

<< back  page 3 of 4  next >>

Lifetime este singurul producator de obloane care foloseste tehnici exclusive de tratament aplicate materialului lemnos ce au ca rezultat diminuarea pana la disparitie a deformarilor si instabilitatii dimensionale post-instalare, inerente oricaror esente lemnoase inclusiv obloanele exterioare si interioare.

Specialistii nostri in tratamentul esentelor lemnoase fac in permanenta determinari ale indicelui de umiditate din zona geografica a fiecarui beneficiar. Lemnul pentru comanda de obloane respectiva este apoi uscat pentru conditii similare locului de instalare. Uscarea corespunzatoare ambientului asigura faptul ca obloanele se vor inchide ferm, fara rosturi iar rezultatul este un sistem de obloane mai solid ce va ramane la fel de frumos si pentru anii ce vor veni.

Un sistem de obloane bine construit, se inchide ferm, nu lasa pete de lumina si nu se modifica cu trecerea timpului. Obloanele noastre sunt singurele ce au un sistem de compensare a tendintei de deformare folosind armaturi din lemn stratificat imbinate la cald, sub presiune cu compusi chimici de reteta proprie. Aceasta confera un grad ridicat de durabilitate rezultand un sistem robust de obloane.Home Despre noi Produse Galerie Contact Calculator pret
© 2008 Lifetime Shutters. Toate drepturile rezervate.