Comandati acum:   office@lifetimeshutters.ro
LIDER IN MOBILIER ELEGANT PENTRU FERESTRE

Ghid pentru cumparator
Obloane exterioare Lifetime®
Obloane interioare Sussex®
Obloane interioare Woodlore®
 

Service

Conceptul nostru deosebit si original "full-service" este guvernat de exact aceleasi standarde de calitate si executie ca si procesul de productie. Aceasta asigura un nivel superior de satisfactie si profitabilitate cumparatorilor nostri. O organizare foarte buna si un sistem de comunicatie bine pus la punct ne permite sa livram comenzile atunci si acolo unde este nevoie de ele – la timp. Echipele noastre specializate in vanzari, pot oferi instruire atat in domeniul vanzarii precum si al instalarii sistemelor de obloane exterioare sau interioare.

<< back  page 4 of 4 

Chiar si cei mai pretentiosi proprietari de locuinte vor avea posibilitatea de a scoate in evidenta eleganta formelor deosebite ale ferestrelor atunci cand vor opta pentru montarea unor sisteme de obloane interioare si/sau exterioare .

Obloanele Lifetime pot fi construite intr-o mare diversitate de forme, cele mai multe din acestea oferind posibilitatea reglarii fantelor de lumina si a deschiderii panourilor pentru curatarea geamurilor.Home Despre noi Produse Galerie Contact Calculator pret
© 2008 Lifetime Shutters. Toate drepturile rezervate.